Tag : однесуваат

Жена Магазин

11 работи кои жените сакаат мажите да ги знаат и да престанат да се однесуваат како идиоти!

Слободен печат
Од некои само на нив познати причини, кога станува збор за љубовните односи, мажите често ги доживуваат жените како некои мистични, целосно несфатливи суштества. Но,...
Забава Магазин

ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВЕ ШОКИРА, НО И ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Како се однесуваат луѓето, а како мајмуните кога нешто е гага?

Слободен печат
Луѓето толку свесно знаат да ја погазат културата и да се однесуваат непримерно, што дури и животните би се засрамиле. Ова видео од Турција дефинитивно...