• одбојкарска репрезентација на србија

Зоран Терзиќ по 20 години повеќе не е селектор на Србија

Зоран Терзиќ, повеќе не е селектор на женската одбојкарска репрезентација на Србија.  На најтрофејниот српски одбојкарски тренер му истече договорот со Одбојкатската федерација на Србија, по што и двете страни се договорија да не се продолжува соработката. – Разговорот со него го имавме два дена по завршување на Европското првенство и тоа по негово барање. …

Зоран Терзиќ по 20 години повеќе не е селектор на Србија Read More »