• очи

Како сами да си направите систематски преглед за 60 секунди и што ќе откриете?

Вашето тело е карта од која можете да прочитате многу нешта. Само 60 секунди дека доволни со помош на неколку брзи и лесни домашни самопрегледи да откриете во каква состојба е вашиот организам. Проучете ги вашите дневни рутини и направете краток и ефективен систематски преглед. Погледнете си ги очите Белката може да открие многу нешта …

Како сами да си направите систематски преглед за 60 секунди и што ќе откриете? Read More »