Tag : обилни врнежи

Вести Македонија

Снегот ги блокираше патиштата во областа Голо Брдо: Жителите целосно отсечени од светот

Слободен печат
Обилните врнежи снег ја блокираа областа Голо Брдо, на дел од албанско -македонската граница кај Дебар, населена главно со Македонци. Во ова ридско-планиснко подрачје кое брои...