• нозе

ВИДЕО | Ништо не е невозможно: Нема ни раце ни нозе, но тој е неверојатен шминкер

Ги освои сите симпатии на луѓето на социјалните мрежи! Овој млад човек кој секогаш има насмевка на лицето е вистински пример дека ништо не е невозможно! Гејб Адамс-Витли е роден во Сао Паоло со Ханхарт синдром, ретка генетска состојба која често се карактеризира со недостаток на екстремитети. Тоа што нема раце не му претставува пречка …

ВИДЕО | Ништо не е невозможно: Нема ни раце ни нозе, но тој е неверојатен шминкер Read More »