• новозаболени

Во Србија 300 хоспитализирани од ковид-19, болеста се шири, народот опуштен

Српскиот епидемиолог и член на Кризниот штаб, Предраг Кон изјави денеска дека епидемиолошката состојба во државата е влошена и уште повеќе ќе се влошува, очекувајќи оваа недела бројот на новозаболени да надмине 300 лица. Тој истакна дека во следниот период сигурно ќе има четирицифрен број на нови инфекции на дневна основа, дека околу 300 лица …

Во Србија 300 хоспитализирани од ковид-19, болеста се шири, народот опуштен Read More »