• Нико Беќаровски

Д-р Беќаровски со интригантна објава: Мажи, спремајте ги паричниците за 8. март

„Мажи, спремајте ги паричниците за 8-ми март, патувањето во Милано пак ќе биде актуелно“, објави денеска на својот ФБ профил токсикологот и професор д-р Нико Беќаровски. Тој ваквиот став дека европските граници повторно ќе се отворат уште во март, отприлика датумот кога се затвори Македонија и поголем дел од Европа пред две години кога коронавирусот …

Д-р Беќаровски со интригантна објава: Мажи, спремајте ги паричниците за 8. март Read More »