Tag : нијанса

Магазин Семејство

Домашен декор: Класичната сина боја ќе ја одбележи 2020  

Слободен печат
Според престижниот Институт „Пантоне“, нијанса на годината 2020 ќе биде класично сината. Станува збор за безвременска сина нијанса, која е елегантна во својата едноставност. Потсетува...
Еспресо Жена Убавина

Изборот на БОЈА НА КАРМИН за вас зборува повеќе отколку што претпоставувате

Слободен печат
Многумина од нас можат да потврдат дека кога избираат нешто што не е типично за нив, може да им го уништи целиот ден....
Еспресо Убавина

ОВАА НИЈАНСА на кармин веќе ја засени црвената – боја која СЕКОЈА ЖЕНА мора да ја има

Слободен печат
Да се избере вистинската нијанса е предизвик, бидејќи мора да биде во склад со природниот тен и природната боја на усните, а во исто време...
Еспресо Убавина

Рецепт за осветлување на косата: Освен поубава боја, ќе добиете и свилена и сјајна коса

Слободен печат
Косата може да се бои со природни препарати кои освен што ќе ја осветлат вашата коса имаат и важна улога во негата на косата. Дали...