• нелегални мигранти

Спасовски: Идентификацијата на нелегалните мигранти е клучен чекор

Министерот  за  внатрешни работи Оливер Спасовски, на покана на министерот за безбедност на Босна и Херцеговина, Селмо Цикотиќ, денеска учествуваше на сараевскиот миграциски дијалог на тема „Управување со миграција и одговор на Западен Балкан”, што се одржува во Сараево. На конференцијата учествуваа министри за внатрешни работи на земјите членки на ЕУ, државите од Шенген зоната, …

Спасовски: Идентификацијата на нелегалните мигранти е клучен чекор Read More »