• не веруваат

Анкета:Една третина од српските граѓани не веруваат или се сомневаат во постоење на коронавирус

Поголемиот дел од српските граѓани веруваат дека здравствената криза предизвикана од коронавирусот ќе има сериозни економски последици, додека третина од граѓаните не веруваат или имаат сериозни сомневања во постоењето на коронавирус, покажува истражувањето на јавното мислење на Белградскиот центар за безбедносна политика (БЦСП). Како што јави дописникот на МИА од Белград, истражувањето, спроведено во текот …

Анкета:Една третина од српските граѓани не веруваат или се сомневаат во постоење на коронавирус Read More »