• народно собрание

Српската Влада го усвои предлогот претседателот да го распушти Народното собрание

Владата на Република Србија на денешната седница го усвои предлогот претседателот на Република Србија Александар Вучиќ да го распушти Народното собрание, пренесуваат српските медиуми. -Доколку предлогот биде усвоен, со распуштање на Народното собрание владата ќе влезе во технички мандат. Секако, Владата на Република Србија ќе продолжи посветено да работи во интерес на сите граѓани, се …

Српската Влада го усвои предлогот претседателот да го распушти Народното собрание Read More »