ВИДЕО | Калиопи: Се ближи 16. октомври … А тагата сè посилно и посилно го стега моето грло

16 октомври, 2007 година – како гром од ведро небо утрото одекна веста на целиот Балкан дека загина најголемата музичка ѕвезда на овие простори, Тоше Проески. Иако годините минуваат, болката останува иста, како за семејството, неговите ванови, но и голмиот број на соработници и колеги на Проески.   View this post on Instagram   A …

ВИДЕО | Калиопи: Се ближи 16. октомври … А тагата сè посилно и посилно го стега моето грло Read More »