• на точак

„На точак“: Планот за просторот кај „Холидеј ин“ е небезбеден и недемократски

Планот спроти „Холидеј ин“ мора да се стопира и да се преработи, во спротивно ќе се поткопаат декларативните заложби за „зелен“ град, „велосипедски“ град, „град за луѓе“, „отпорно Скопје“, „Скопје со квалитетен јавен простор“ токму на најцентралната и најрепрезентативна локација, каде што можеше навистина да добијат свој идеален приказ тие заложби. Ова е ставот на …

„На точак“: Планот за просторот кај „Холидеј ин“ е небезбеден и недемократски Read More »