Tag : мото трки

Останатo Спорт

Оваа година Мото ГП ќе се вози само во Европа

Слободен печат
Тоа што се очекуваше денеска го потврди сопственикот на Мото ГП, компанијата Дорна, тие објавија дека уште три трки отпаднаа од календарот за оваа година....