• моника левински

ФОТО+ВИДЕО | Синиот фустан одамна е „изгорен“, а Моника Левински по 23 години ќе ја раскаже својата приказна за секс-скандалот

Моника Левински (47) беше во центарот на вниманието на медиумите долго откако беше откриена аферата со тогашниот американски претседател Бил Клинтон (75) и стана главна актерка на еден од најголемите светски скандали. Последиците што ги остави овој секс-скандал врз нејзиниот живот и кариера се огромни, а конечно доби шанса да ја каже својата страна од …

ФОТО+ВИДЕО | Синиот фустан одамна е „изгорен“, а Моника Левински по 23 години ќе ја раскаже својата приказна за секс-скандалот Read More »