Tag : миша

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

„Жикина династија“ добива продолжение: Во подготовка филмот „Луда година“ – еден актер сигурно се враќа

Слободен печат
Некогаш не постоеше семејство кое при прикажувањето на „Жикина династија“ на ТВ екраните не се смееше на цел глас. Српската комедија која радуваше многу семејства...
Магазин Филм и ТВ

Замина легендарниот српски актер Михаило Миша Јанкетиќ

Слободен печат
Во Белград на 80 години почина големиот српски и југословенски актер Михаило Миша Јанкетиќ. Во кариерата одигра повеќе од стотина улоги во театарот, највеќе во...