24 C
Скопје

Tag : минерална вода

Здравје Магазин Магазин слајдер

Што не треба да се јаде и пие кога се земаат антибиотици?

Слободен печат
Антибиотиците се препишуваат некогаш и почесто отколку што е потребно. Кога ја земате оваа терапија, важно е да знаете дека постојат одредени намирници кои е...
Магазин Магазин слајдер Сцена

Дали минералната вода може да ја зaмeни обичната?

Слободен Печат
Луѓето кои обожаваат газирана вода, како што честопати се нарекува во секојдневниот јазик, како бројни предности на опцијата со меурчиња во однос на обичната вода,...