• милена радуловиќ

Мика ме силуваше додека другите деца беа покрај нас: Потврдено е обвинението против Мирослав Алексиќ

Високиот суд во Белград го потврди обвинението на Вишото обвинителство, кое е покренато против сопственикот на актерското училиште „Stvar srca“, Мирослав Алексиќ, обвинет за повеќе силувања и незаконски сексуални дејствија извршени врз неговите ученици. Високиот суд наскоро треба да закаже подготвително рочиште, кое би го започнало судењето половина година по апсењето на Алексиќ, пишува порталот …

Мика ме силуваше додека другите деца беа покрај нас: Потврдено е обвинението против Мирослав Алексиќ Read More »