Tag : мелатонин

Здравје Магазин Магазин слајдер

За да се бори телото со коронавирусот, треба да ги внесувате овие витамини!

Васко Спасоски
Лекарите ширум светот, меѓу кои и руските доктори, дошле до заклучок дека телото може успешно да му се спротивстави на коронавирусот ако ги има овие...
Здравје Магазин

Што се случува во вашето тело ако секој ден јадете САМО ЕДНА лажичка мед?

Слободен печат
Во многу традиционални медицини медот се користи и за лечење на раните, како и за превенција на болести....