• матео ренци

Поранешен италијански премиер снимен со таен агент додека се обидува да го смени неговиот наследник

На италијанската телевизија РАИ, во рамките на добро познатата емисија „Репорт“, која се занимава со истражувачко новинарство, е прикажано видео запис во кој се гледа како лидерот на партијата „Италија вива“ и поранешниот премиер Матео Ренци се состануваат со еден од шефовите на италијанската тајна полиција, пред ресторан, крај автопат, пишува весникот „Ил Фато Кодитијано“ …

Поранешен италијански премиер снимен со таен агент додека се обидува да го смени неговиот наследник Read More »