• маски

Заштитните маски се враќаат: Зголемен бројот на заразени со ковид-19 во Лос Анџелес

Заштитните маски се враќаат во Лос Анџелес, каде здравствените работници се борат со алармантно зголемување на бројот на луѓе кои страдаат од многу заразна варијанта делта на коронавирусот Лос Анџелес, каде живеат 10 милиони луѓе еден од неколкуте окрузи каде властите неодамна препорачаа или наредија носење маски и други мерки против пандемијата. Одделот за јавно …

Заштитните маски се враќаат: Зголемен бројот на заразени со ковид-19 во Лос Анџелес Read More »