• марвел

Зендеја сака да сними филм за романса помеѓу две црни жени

Зендеја е можеби едно од најзвучните имиња во забавната индустрија на новата генерација. Младата актерка започна да ја гради својата кариера од мали нозе појавувајќи се во „Shake It Up“ на „Disney Channel“. Во 2019, Зандаја се појави во серијата „ОА“ на Нетфликс, а нејзината кариера започна да бележи вистински успеси откако ѝ беа доделени …

Зендеја сака да сними филм за романса помеѓу две црни жени Read More »