Tag : Мартин СКорсезе

Магазин Филм и ТВ

„Ирецот“ на Скорсезе нема да се прикажува во кино (ВИДЕО)

Слободен печат
„Ирецот“, последниот проект на Мартин Скорсезе многумина го прогласија за последниот мафијашки филм, со кој ќе се затвори една епоха. Скорсезе по години на јалови...