• Марјан Бојаџиев

Проф. д-р Бојаџиев: Ако немаме здрава средна класа не можеме да одиме напред

Последиците од светската економска криза предизвикана од руската воена инвазија во Украина врз македонската економија-ж и анализира директорот на Американ колеџ и професор д-р Марјан Бојаџиев. -Ова е навистина за жал. Еднаш во животот, неколку кризи една по друга. Последиците ќе бидат големи, мерките на Владата се прилично добри освен една сериозна работа гледа како …

Проф. д-р Бојаџиев: Ако немаме здрава средна класа не можеме да одиме напред Read More »