9 C
Скопје

Tag : Марија Вавлукис

Вести Македонија Слајдер

Вавлукис: Сите оние кои имаат кардиоваскуларни итности, веднаш да побараат лекарска помош

Слободен печат
Марија Вавлукис, кардиолог од УК за кардиологија во „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“ зборуваше за намалениот број пациенти, па оттаму останува нејасно дали станува збор...