12.8 C
Скопје

Tag : марија груевска

Жена Забава Магазин Магазин слајдер Слајдер Сцена

ФОТО | Марија Груевска: Паниката која минатата недела се создаде на „Ѕвездите на Гранд“ има цена – 150 евра!

И.Ј.
Изминативе години, популарниот музички натпревар „Ѕвездите на Гранд“ се докажа како шоу во кое буквално сѐ е возможно, а кандидатите кои се натпреваруваат, се трудат...