29 C
Скопје

Tag : Марија Брзакова

Вести Македонија Слајдер

Ни трага, ни глас: Една година од исчезнувањето на Марија Брзакова

Слободен печат
Една година трае потрагата по исчезнатата Марија Брзакова (28) од селото Босилово, а од неа нема ниту трага, ниту глас. Таа исчезна лани на 18...
Вести Македонија Слајдер

Десет месеци ниту трага, ниту глас од исчезнатата Марија Брзакова

Горан Наумовски
Десет месеци трае потрагата по исчезнатата Марија Брзакова (28) од Босилово, а од неа нема ниту трага, ниту глас. Таа исчезна на 18 јануари годинава...
Хроника

Два месеци нема трага ниту глас од исчезнатата Марија Брзакова

Горан Наумовски
  Два месеци трае потрагата по исчезнатата Марија Брзакова (28) од Босилово, а од неа нема ниту трага, ниту глас. Таа исчезна на 18 јануари...
Вести Македонија Слајдер

Стотина ловци и граѓани утрово ја продолжија потрагата по исчезнатата Марија Брзакова

Слободен печат
Стотина ловци и граѓани во координација со полицијата утрово ја продолжија потрагата по исчезната Марија Брзакова (28) од Босилово, која исчезна на 18-ти овој месец....
Вести Македонија Слајдер

И ловци се вклучуваат во потрагата по исчезната Марија Брзакова

Горан Наумовски
Од утре и ловци ќе се вклучат во потрагата по исчезнатата Марија Брзакова од село Босилово од која веќе една седмица нема ниту трага, ниту...