• малтретирање

Девојче поминало низ пекол во Кавадарци: Петмина се изживувале, го подведувале на проституција

Полицијата уапсила четворица жители на Кавадарци и еден на Неготино, кои се сомничат за кривично дело „трговија со дете“. „Во период од август до септември лани, тие вршеле физичко и психичко насилство, принудувајќи малолетно девојче на вршење полови дејствија и давање сексуални услуги на петте пријавени лица“, велат од полицијата. „В.Д.(39), К.Р.(24), В.Б.(26) и А.Д.(23) …

Девојче поминало низ пекол во Кавадарци: Петмина се изживувале, го подведувале на проституција Read More »