Tag : македонија вести

Вести Македонија

Скендери: Собирањето на луѓето во групи е причина за раст на заболени во тетовско

Слободен печат
Собирањето на луѓето во групи и непридржувањето до мерките и во тетовскиот регион е причината за драстичното зголемување на бројката на заболени со Ковид-19 и...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

Партиите ги открија адутите за изборна победа

Партиите полека почнаа да ги откриваат своите адути за освојување на изборната победа на евентуалните предвремени парламентанрни избори на 12 април. СДСМ ќе „напаѓа“ со...