• лука павиќевиќ

ВИДЕО | Павиќевиќ: Државниот просветен инспекторат да утврди одговорност онаму каде што се наплаќа за сведителства

Проблемот со сведителствата се провлекува повеќе години. И лани излеговме со реакција. Многу често се јавуват истите училишта, но имаме прогрес и напредок бидејќи бројот на уилишта се намали. Конкретно, тетовската гимназија оваа година немаме информации дека се барале пари за свидетелства, но средното економско, медицинско во Тетово, како и скопската „Зефљуш Марки“ и прилепската …

ВИДЕО | Павиќевиќ: Државниот просветен инспекторат да утврди одговорност онаму каде што се наплаќа за сведителства Read More »