• лото

Седумката од Лото „падна“ во Визбегово, за среќниот добитник над 660 илјади евра

Седумка на Лото вечерва го посреќи играчот кој лото ливчето го уплатил на продажното место ЈМБ КОМПАНИ Визбегово, Скопје, објави Државната лотарија вечерва на својот Фејсбук профил. Среќниот добитник го очекува сума од рекордни 669 илјади евра. „Добивка со 7 погодоци во 50 коло 2021. Износ на добивка: 41,163,771.60 ден“, стои во објавата на Државната …

Седумката од Лото „падна“ во Визбегово, за среќниот добитник над 660 илјади евра Read More »