• Леванте

Официјално: Андонова го продолжи договорот со Леванте

Една од најдобрите македонски фудбалерки ја продолжи соработката со шпанскиот клуб Леванте на уште две години. Наташа Андонова официјално потпиша нов договор кој ќе трае до 30 јуни 2024 година. Нашата фудбалерка го облече дресот на Леванте во летото 2019 година доаѓајќи од редовите на Барселона. Севкупно нејзиниот учинок е 78 официјални натпревари во шпанската …

Официјално: Андонова го продолжи договорот со Леванте Read More »