Не помисливме дека тие ќе станат тренд, но и тоа се случи: Сандали кои наскоро ќе ги освојат улиците на Скопје

Тие се доказ дека модата повторно се враќа… Можеби пред неколку години би се насмеале кога некој би ни кажал дека сандалите на лепенки повторно ќе станат моден тренд, но се чини дека навистина дојде тоа време. Имено, пристигнаа „daddy“ сандалите, и тоа во луксузни верзии. На последните модни ревии на дизајнерите како Gucci, PRADA …

Не помисливме дека тие ќе станат тренд, но и тоа се случи: Сандали кои наскоро ќе ги освојат улиците на Скопје Read More »