Tag : лед зепелин

Магазин Магазин слајдер Сцена

Најлудата легенда за бендот Лед Зепелин: Дали позади песната „Stairway to Heaven“ се крие сатанистичка порака? (ВИДЕО)

Слободен Печат
Битлси, Лед Зепелин, Џудас Прист, Квин и многу други бендови се обвинувани за користење на скриени пораки кои можат да се откријат со пуштање на...