• лажни ковид сертификати

ВИДЕО | Газда на гевгелиска кафеана одржа протест, добил казна од 7.000 евра за лажни ковид-сертификати

„Ми го уништија бизнисот, не можам да платам 7,000 евра казна за Ковид сертификати“, рече Илија Митрев, сопственик на ресторанот „Крим“ од Гевгелија, кој бил казнет од инспекцијата поради неколку гости кои седеле во локалот со лажни сертификати за вакцинација против ковид-19. „Две години се боревме да преживееме. Две години не можеме два денара да …

ВИДЕО | Газда на гевгелиска кафеана одржа протест, добил казна од 7.000 евра за лажни ковид-сертификати Read More »