Tag Archives: лага

MагазинЗабава

Раде Шербеџија: Лага е дека барав да го глумам Адем Јашари

Раде Шербеџија, како и неговиот син Данилo неколку дена порано за српски „Курир“, ги демантираа како обична лага написите во...

Придружете ни се Facebook