• ла масија

Славната Ла Масија станува само мит, децата на Реал продадени за четири пати повеќе од тие на Барселона

До пред десетина години самото спомнување на славната фудбалска академија на Барселона, Ла Масија внесуваше страв кај противниците бидејќи речиси ниту една друга академија не исфрли токму добри фудбалери. Единствен кој може да и конкурира на Барселона е само фудбалската академија на Ајакс. Барселона доминираше во Европа во последните 15-тина години во Европа и во …

Славната Ла Масија станува само мит, децата на Реал продадени за четири пати повеќе од тие на Барселона Read More »