Водата во Венеција кристално чиста: Забележана е дури и медуза (ВИДЕО)

Биологот Андреа Манџони снимил минатата недела необична глетка во Венеција. Во чистата вода во празните канали тој воочил медуза. Откако во Италија стапи на сила целосна блокада поради епидемијата на коронавирусот, а туристите веќе со месеци не можат да го посетат овој прекрасен град, Венеција изгледа пусто, но и несекојдневно чисто. Затоа денес и каналите …

Водата во Венеција кристално чиста: Забележана е дури и медуза (ВИДЕО) Read More »