Tag : креативни

Магазин Магазин слајдер Семејство

Во стан од 24 квадрати сместил 4 простории: Генијалното решение на овој човек ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Слободен печат
Феноменално решение за малите простори, погледнете… Кога имате мал простор неопходно е да бидете креативни. Со мала креативност можно е во стан од 24 квадрати...
Магазин Магазин слајдер Семејство

Што се можете да направите од обичната картонска кутија – 59 неверојатно креативни идеи! (ВИДЕО)

Слободен печат
Сите во домот имаме барем една картонска кутија која не ни служи за ништо, туку ја чуваме во случај да не ни затреба за нешто....
Магазин Семејство

Креативни решенија за ПРОФИ УРЕДУВАЊЕ и ЗАШТЕДА на простор во вашиот МАЛ СТАН (ФОТО)

Слободен печат
Мали слатки станови, мислите дека немате доволно простор? Се лажете – доколку знаете како да ги уредите, тие можат да ви го обезбедат комфорот, удобноста...