• крадци

Драма во Албанија: Крадци влегле во дом на бизнисмен, го силувале и му го исекле прстот

Албанскиот бизнисмен Назми Чангу бил сексуално злоупотребуван и неговиот прст бил отсечен за време на грабежот во неговиот стан во градот Фуш Круја.  Чангу рекол дека 10 маскирани лица го врзале при грабежот, кога од станот му биле украдени 8.000 евра и се останато што имало во сефот, вклучително и злато, пренесува албански Политико.   Вкупната вредност на предметите …

Драма во Албанија: Крадци влегле во дом на бизнисмен, го силувале и му го исекле прстот Read More »