• координација

Вонредна координација во Собранието, се крчка седница за одложување на пописот

Во Собранието во тек е вонредна координација на пратеничките групи. Спикерот Талат Џафери ги свика координаторите за да се договари текот на седницата на која треба да се најдат Предлог законот за попис и Измените во изборниот законик. Со предлог законот за попис кој Владата го достави вчера во собранието, се предлага одложување на пописот …

Вонредна координација во Собранието, се крчка седница за одложување на пописот Read More »