ВИДЕО: Фудбалски натпревар траеше само пет секунди!

Нисколигашите натпревари секогаш знаеле да понудат по некоја интересна приказна, а таква ни доаѓа од соседството. Еден несекојдневен момент ни доаѓа од српскиот фудбал каде можеби е одигран најкраткиот дуел во историјата на овој спорт. Мечот од 13 коло од Колубарско-мачванската зона (четврти ранг) во Србија помеѓу Врело Спорт и Спартак Љиг траеше само пет …

ВИДЕО: Фудбалски натпревар траеше само пет секунди! Read More »