16 C
Скопје

Tag : колозов

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

17 години без Ѓорѓи Колозов

Слободен печат
Денеска се навршуваат 17 години од смртта на легендарниот македонски актер Ѓорѓи Колозов. Многу генерации пораснаа, а новите сè уште растат со „чорбаџи Ѓорѓија“ од...