• книга на жалост

Во училиштето „Ј.Х. Песталоци“ книга на жалост за убиената ученичка Вања Ѓорчевска

Со огромно жалење, скршени од болка за прерано згаснатиот живот на Вања, ве информираме дека утре, од 9 часот, на службениот влез на училиштето ,,Јохан Хајнрих – Песталоци” ќе биде отворена книга на жалост, соопшти Општина Центар. „Ги повикуваме блиските и сите граѓани кои сакаат да оддадат почит да дојдат да се потпишат“, повика Општината. …

Во училиштето „Ј.Х. Песталоци“ книга на жалост за убиената ученичка Вања Ѓорчевска Read More »