• китење

Ништо од китењето на Арсовска, скопјани засега ќе се радуваат само на елката

Денеска во центарот на Скопје започна поставувањето на новогодишната елка на плоштадот Македонија. Градоначалничката Данела Арсовска, иако вети дека градот ќе биде украсен меѓу 10-ти и 15-ти декември, и тоа бесплатно, сепак ги остави скопјани без никакви новогодишни украси. „Слободен печат“ успеа да ја отслика состојбата во центарот на градот, во кој уште владее сивило, …

Ништо од китењето на Арсовска, скопјани засега ќе се радуваат само на елката Read More »