ФОТО | Филипче сподели фотографија со Катерина Ивановска и се пошегува на своја сметка

Во рамките на Скопскиот маратон, кој денеска се одржа по 17-ти пат, пред салата „Борис Трајковски“ беше отворен пункт на кој граѓаните можеа да се информираат за пресадувањето органи како можност за лекување и продолжување на животот, како и да се запишат во Националниот регистар на доброволни дарители на коскена срцевина. Меѓу многубројните граѓани беше …

ФОТО | Филипче сподели фотографија со Катерина Ивановска и се пошегува на своја сметка Read More »