• кастрација

Најбизарните и најстрашни љубовни приказни во историјата

Колку е љубовта убава, толку е и слепа. Поради неа луѓето често правеле бесмислени работи, се воделе војни, се убивале и што уште не. Ова се некои од најстрашните и најбизарни љубовни барања и приказни во историјата. Бизарните љубовни барања на Каролина Ламб Каролина Ламб била писателка која имала љубовна афера со лорд Бајрон. За …

Најбизарните и најстрашни љубовни приказни во историјата Read More »