• карпата

Половина од Американците сакаат Двејн Џонсон „Карпата” да биде претседател

Многумина Американци сакаат Двејн Џонсон „Карпата” да се кандидира во иднина за претседател на САД, покажуваат резултатите од анкетата спроведена од истражувачката компанија „Пиплсеј”. Анкетирани се 30.138 луѓе во целата земја во периодот од 2 до 4 април, при што е утврдено дека 46 отсто од Американците би сакале „Карпата” да биде шеф на Белата …

Половина од Американците сакаат Двејн Џонсон „Карпата” да биде претседател Read More »