• капут

ФОТО | Белиот капут е најдобриот избор за оваа зима: Погледнете како да го носите овој водечки тренд без грешка!

Модните експертите пресудија, белиот капут е ултимативен тренд оваа зимска сезона… Првата асоцијација кога станува збор за модата и зимата се некои потемни нијанси, но оваа година правилото се менува. Модните експерти оваа година се согласни, секоја жена од стил треба да има барем еден ваков капут. Во тренд се речиси сите должини и кроеви, …

ФОТО | Белиот капут е најдобриот избор за оваа зима: Погледнете како да го носите овој водечки тренд без грешка! Read More »