• капитал

Заев во Кавадарци: Сите инфраструктурни проекти ги направи Владата, а не Митко Јанчев

Една просечна плата во Кавадарци вреди многу повеќе отколку во Скопје, во овој регион реконструиравме патишта , не тоа не го направи Митко Јанчев, туку Владата исто како што инвестиравме во гасоводот, водоводот и канализацијата, мостот во Ваташа, рече претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев на митингот во Кавадарци. -Сето тоа го направи Владата, …

Заев во Кавадарци: Сите инфраструктурни проекти ги направи Владата, а не Митко Јанчев Read More »